Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Infinity INF 049 banden

Vind uw

INF 049

hier!

Voor probleemloos autorijden in sneeuw, is de Inf 049 winterband uitermate geschikt. Hoe verder de temperaturen onder nul zakken, hoe meer de Inf 049 in zijn element raakt. IJzel, dooi, zelfs een aangevroren onderlaag zijn geen probleem voor deze winterband. Zijn perfecte remvermogen en grip op de weg, bevorderen een soepele, stabiele besturing.

Profieleigenschappen

Kenmerkend voor het profiel van de Inf 049 zijn de robuuste schouderkussens met een dwars geplaatste gleuf. Dit geeft een perfecte wendbaarheid in de bocht. Het diepe loopvlakprofiel met het richtingvolgend, zigzaggende groefwerk zorgt voor de juiste afwatering. Hierdoor wordt het geluidsniveau gereduceerd zowel binnen als buiten de auto wat het rijcomfort verhoogt.

Effecten

De Inf 049 heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgt het uitgekiend aangebrachte profiel voor een gelijkmatige wegligging, wat bevorderlijk is voor consistent rijgedrag. Hierdoor wordt benzinegebruik teruggedrongen.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info