Hankook

Hankook Ventus ST RH06 banden

Vanaf135,10 €per band
Vind uw

Ventus ST RH06

hier!

SUV-banden zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen, maar wie de beste kenmerken met elkaar wil combineren, kiest voor de Hankook Ventus ST RH06. Dankzij zijn uitstekende wegcontact ervaart de automobilist met deze vierseizoenenband optimale wendbaarheid en perfect rijcomfort. De Ventus ST RH06 is specifiek ontwikkeld als high performanceband voor SUV's en lichte trucks met snelheidsindex V, wat neerkomt op een maximale snelheid van 240 kilometer per uur. Zowel in droge als natte wegcondities kunnen van deze 4x4-band betrouwbare prestaties worden verwacht, zodat hij het hele jaar door kan worden gebruikt.

Profieleigenschappen

Een ingenieuze V-vormige structuur in de lengterichting over het midden van het loopvlak is kenmerkend voor de Hankook Ventus ST RH06. De groeven en lamellen van verschillende breedtes en dieptes zorgen voor de perfecte afvoer van water en garanderen een stabiele en constante wegligging. Het betrouwbare karakter van de Hankook Ventus ST RH06 wordt nog eens benadrukt door zijn robuuste karkas, dat ontwikkeld is op basis van de recentste computermodellen. Ook bij de ontwikkeling van het rubber heeft men de nieuwste technologie toegepast. Zo is deze SUV-band voorzien van rubberblokken met een dubbele diepte, wat het geluiddempende aspect van de band ten goede komt.

Effectiviteit

Behalve dat met de gebruikte rubbertechnologie stil rijden wordt bevorderd, maakt het van de Hankook Ventus ST RH06 ook een uiterst slijtvaste band. SUV's en terreinwagens kunnen met deze kwaliteitsband daarom vele tienduizenden kilometers afleggen, zonder dat zich noemenswaardige slijtage aan het profiel voordoet. Dit maakt dat deze 4x4-band niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook uiterst kostenbesparend in het gebruik is. Doordat hij bovendien voor een relatief lage prijs kan worden aangeschaft, is de SUV-eigenaar met de Hankook Ventus ST RH06 altijd goedkoper uit dan met andere 4x4-banden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK