Hankook

Hankook Dynapro MT RT03 banden

Vanaf157,80 €per band
Vind uw

Dynapro MT RT03

hier!

De Hankook Dynapro MT RT03 is een krachtige band die speciaal ontworpen is voor het zware offroad rijden door ruig terrein. Deze all terrain band biedt bestuurders van SUV's, jeeps, lichte vrachtwagens en pick-up trucks zelfs in modder, zand, sneeuw en rotsen een uitstekende grip, verhoogde tractie en precieze handling.

Profieleigenschappen

De V-vormige profielblokken in het loopvlak van de Hankook Dynapro MT RT03 dragen in hoge mate bij aan de stabiliteit en verhoogde tractie op zachte en ongelijke ondergronden. Speciale schouderblokken aan de buitenrand voorkomen dat modder of sneeuw zich onder de banden opstapelt. Het extra rubberoppervlak beschermt daarnaast tegen schokken. De diepe groeven met lamellenstructuur in deze offroadbanden bevorderen een snelle en doelmatige afvoer van water, sneeuw en modder. De grip op natte en gladde wegen neemt hierdoor toe.

Effectiviteit

De Hankook Dynapro MT RT03 is een allround band die zware belasting goed kan verdragen. Sterker nog, deze banden zijn er voor gemaakt. De 4x4 band presteert geweldig op elke ondergrond en gaat vele kilometers mee. De versterkte zijwand behoedt de band tegen schade door botsen of scherpe voorwerpen. De Hankook Dynapro MT RT03 is een ruige en duurzame band die door zijn krachtige rubbermengsel niet snel lek gaat. Kortom, een band voor echte offroad liefhebbers.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK