Hankook

Hankook Dynapro HP RA23 banden

Vanaf102,60 €per band
Vind uw

Dynapro HP RA23

hier!

Onder de budgetbanden voor SUV's is de Hankook Dynapro HP RA23 een van de beter aangeschreven types. De band is ontwikkeld voor gebruik in de zomer en excelleert onder meer op het gebied van grip, wegligging en remeigenschappen. Met name bij droge wegcondities, laten deze SUV-banden zich van hun beste kant zien, maar de remeigenschappen en stabiliteit bij regen voldoen ook aan de verwachtingen. Daarbij is de Hankook Dynapro HP RA23 een high speedband, die in de snelheidsindex met een H is gewaardeerd en dus geschikt is voor een maximale snelheid van 210 kilometer per uur.

Profieleigenschappen

Met zijn asymmetrische loopvlakdesign is het duidelijk dat de Hankook Dynapro HP RA23 zich ook bij fellere zomerbuien niet van de wijs laat brengen. Het profiel wordt gedomineerd door vier brede lengtegroeven, waartussen diagonale lamellen van diverse diktes een zigzagstructuur vormen. Naar de wangen van de band toe zijn vanuit de buitenste groeven innovatieve structuren aangebracht, die de afvoer van water bevorderen. Het ontstaan van aquaplaning is met de Hankook Dynapro HP RA23 dan ook zo goed als uitgesloten. De geavanceerde rubbersamenstelling geeft de SUV meer grip en vermindert de remweg op droge en natte wegen.

Effectiviteit

De beperkte slijtage waaraan de 4x4-band onderhevig is, is een ander pluspunt van de Dynapro HP RA23. Voordat de banden aan vervanging toe zijn, kunnen vele tienduizenden kilometers worden afgelegd. Dit maakt deze Hankook-band tot een zeer rendabele aankoop voor SUV's waar veelvuldig lange afstanden mee kunnen worden gereden. En dat is nog niet alles, want SUV-bezitters ondervinden extra rijplezier doordat een set van deze banden onder de auto tijdens het rijden een uiterst laag geluidsvolume produceert. Zeker voor een budgetband is de Hankook Dynapro HP RA23 dus een uitstekende keuze.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK