Goodyear

Goodyear Wrangler UltraGrip banden

Vind uw

Wrangler UltraGrip

hier!

De Goodyear Wrangler Ultra Grip biedt een uitstekende grip en nauwkeurige handling in moeilijke rijomstandigheden als ijzel, sneeuw en dooi. Deze hoge kwaliteit 4x4-band heeft verder een geringe bandenslijtage en gaat dus lang mee. Een hoge tractie maakt deze premium winterband bij uitstek geschikt voor offroad rijden. Met de Goodyear Wrangler Ultra Grip is de avontuurlijke en sportieve SUV-rijder verzekerd van veilige autobanden die elke krachttoer - ook in zware winteromstandigheden - uitstekend doorstaan.

Profieleigenschappen

De bijzondere silica rubbersamenstelling en hoge mate van stijfheid van de Goodyear Wrangler Ultra Grip, dragen bij aan zijn superieure grip op de weg en optimale voertuigcontrole in winterse condities. De in elkaar grijpende lamellen en het hoge aantal grijpranden in het loopvlak garanderen een hoge tractie gedurende de hele winter. Het speciale bandenprofiel minimaliseert de remafstand, wat de veiligheid van deze banden verder aanzienlijk vergroot. De brede schouderblokken en innovatieve groevenstructuur in de Goodyear Wrangler Ultra Grip zorgen voor een snelle afvooer van water, modder en natte sneeuw. De weerstand tegen aquaplaning op natte en dooiende wegen is hierdoor hoog.

Effectiviteit

Met de Goodyear Wrangler Ultra Grip hoeft u geen angst te hebben voor het rijden over natte, besneeuwde of ijzige verharde en onverharde wegen. De band behoudt immers een optimaal contact met elke ondergrond. De Wrangler Ultra Grip heeft daarenboven een lage rolweerstand en een geringe slijtage. Dit betekent langdurig, veilig en goedkoop rijden, want met de Goodyear Wrangler Ultra Grip kan flink op brandstof worden bespaard. De Wrangler Ultra Grip is vanwege zijn bijzondere en krachtige rijeigenschappen de ideale autoband voor avonturiers die zich prima vermaken met offroad rijden in alle weersomstandigheden. Met deze 4x4 Dunlop-band kan men de strengste winters aan.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK