Goodyear

Goodyear Wrangler MT/R banden

Vanaf103,90 €per band
Vind uw

Wrangler MT/R

hier!

De Goodyear Wrangler MTR is dé 4x4 band voor offroad rijden van Goodyear. De premium autoband voor kleine tot middelgrote terreinwagens biedt maximale prestaties en veiligheid in de meest uiteenlopende omstandigheden. De offroad banden draaien soepel over natte en modderige verharde en onverharde wegen, ook over rotsachtige en zanderige ondergrond. De Goodyear Wrangler MTR heeft een optimale tractie en uitstekende grip om elk terrein te kunnen trotseren. De wegligging van deze stoere en dynamische band is uitmuntend.

Profieleigenschappen

Met de Goodyear Wrangler MTR offroadbanden is het genieten op elke ondergrond in alle weersomstandigheden. De speciale samenstelling van het rubber zorgt voor een verhoogde tractie en bijzonder goede grip. Het asymmetrische bandenprofiel versnelt de afvoer van water, sneeuw en modder, waarmee het contact met het grondoppervlak maximaal blijft. Het doorkruisen van ruw terrein is geen probleem voor deze topband. De stuurrespons is hoog, de banden bieden ook optimale stabiliteit in gladde bochten. Vernieuwende technologie met gebruikmaking van Kevlar verschaft extra versteviging aan de zijkanten van deze 4x4 banden. Het gevaar van lekrijden wordt hiermee flink teruggedrongen.

Effectiviteit

Voor de Goodyear Wrangler MTR gaat geen zee te hoog. Hindernissen zijn er om te nemen en niet om uit de weg te gaan. Deze stevige en duurzame offroad band met lage rolweerstand werkt zich soepel door diepe modder, zandstroken en over rotsstenen. Met deze topbanden van Goodyear is het comfortabel en veilig rijden over elk terrein. De Goodyear Wrangler MTR heeft een lange levensduur en is een perfecte keuze voor avontuurlijk terreinrijden in wisselende omstandigheden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK