Goodyear

Goodyear Wrangler DuraTrac banden

Vanaf137,40 €per band
Vind uw

Wrangler DuraTrac

hier!

De Goodyear Wrangler Duratrac is de opvolger van de Goodyear Wrangler MT/R. Net als zijn voorganger is de Goodyear Wrangler Duratrac een echte 4x4 off the road band. Goodyear banden heeft de prestaties op de weg van de nieuwe versie echter duidelijk verbeterd. De wegligging is stabieler en het rolgeluid tijdens het rijden op de weg is beduidend minder geworden. De Goodyear Wrangler Duratrac is verder voorzien van speciale `wangen' die de band beschermen tegen harde schokken op rotsachtig terrein. Deze stoere band is een echte alleskunner geworden, geschikt voor alle seizoenen en voor iedere terreinwagen, fourwheeldrive, SUV en lichte truck.

Profieleigenschappen

Door de gepatenteerde TractiveGroove Technology (aandrijfgroeven) is de Goodyear Wrangler Duratrac de band die ieder terrein aankan. Hij is voorzien van het winterbandensymbool, een profiel dat hem uitermate geschikt maakt voor besneeuwde en gladde wegen. Terwijl de zogenaamde zelfreinigende schouderblokken er voor zorgen dat de band zich moeiteloos door zware modder, diepe lagen grind of hoge bergen sneeuw manoeuvreert. Verder kunnen er ook nog spikes op de band worden aangebracht, waarna de Goodyear Wrangler Duratrac echt ieder winters terrein toegankelijk maakt.

Effectiviteit

De speciale loopvlakrubber maakt de band soepeler en geeft hem een extra lange levensduur. De Goodyear Wrangler Duratrac voldoet dan ook aan de Europese kwaliteitseisen. De perfecte all seasonsband voor een zeer scherpe prijs.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK