Goodyear

Goodyear UltraGrip banden

Vanaf139,80 €per band
Vind uw

UltraGrip

hier!

Goodyear UltraGrip: all round goed

De Goodyear UltraGrip is een sterke premium winterband van het gerenommeerde Amerikaanse auto banden merk Goodyear. Geschikt voor alle type personenauto’s, en eenvoudig en snel online te bestellen hier op Tirendo.nl. De UltraGrip heeft een korte remweg in de sneeuw en doet het ook goed onder normale omstandigheden. De band heeft een sterk profiel dat aquaplaning tegengaat. De band is slijtbestendig en vrij stug, maar niet oncomfortabel om mee te rijden. Bestel snel en laat de band gratis thuisbezorgen!

Goodyear UltraGrip: sterk in winterse omstandigheden

De Goodyear UltraGrip doet het uitzonderlijk goed in sneeuw en ijs, volgend de vakbladen van de Duitse ADAC en Sportscar. In de winter banden test van de ADAC kwam de band als nummer 3 van de 13 uit de bus. De UltraGrip is ondanks zijn sterke prestaties vrij smal / dun en heeft een goede drukverdeling. Door de toepassing van moderne materialen zoals siliconen is de band waterafstotend en worden vuil en water snel en efficient afgevoerd. Ook het stevige profiel met twee brede groeven in de lengterichting, en naar buiten waaierende groefjes helpt de grip en de wegligging van deze band te verbeteren. De UltraGrip serie heeft een goede naam op dit gebied.

Goodyear UltraGrip: veilig en duurzaam

Met de Goodyear UltraGrip rijdt u een zeer nette premium winter band van één van de topmerken in de bandenindustrie. Goodyear investeert voortdurend in de modernste technologie voor productie en testen van materialen en eindproducten. Iedere band wordt individueel onderworpen aan een aantal tests voordat hij de productiefaciliteit verlaat. De tests in de Duitse vakbladen worden ook zeer nauwgezet uitgevoerd, en u kunt er van op aan dat u met deze band een kwaliteitsproduct onder uw auto heeft zitten.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK