Goodyear

Goodyear UltraGrip + SUV banden

Vind uw

UltraGrip + SUV

hier!

Goodyear is een Amerikaanse bandenfabrikant die zeer veel succes heeft op de bandenmarkt, dankzij zijn jarenlange ervaring en continue innovaties. Niet voor niets werden de eerste banden op de maan geleverd door de bandengigant. Naast andere Goodyear banden, brengt het bedrijf met de Goodyear UltraGrip, een topproduct op de markt.

Rijeigenschappen

De Goodyear UltraGrip is een van de winterbanden die uitermate geschikt is voor premium SUV’s. Het speciaal ontworpen profiel maakt dit model tot een echte topper. Zo zorgen de lamellen voor een bovengemiddelde tractie. Daarnaast maakt de Goodyear UltraGrip zijn naam waar door uitmuntende houvast te bieden op besneeuwde, beijzelde en natte wegen. Hij is gegarandeerd de kampioen onder de Goodyear winterbanden.

Profieleigenschappen

Het profiel van de  Goodyear UltraGrip is een echte unicum, waardoor goede rijprestaties onder alle weersomstandigheden kunnen worden geleverd. De bijzondere lamellen waarborgen een perfecte grip, terwijl de brede groeven ervoor zorgen dat water snel wordt afgevoerd. Aquaplaning is daardoor haast uitgesloten. Buiten deze goede eigenschappen, heeft Goodyear ook aan u rijcomfort gedacht. Met de extra lengtelamellen is een perfecte handling op deze wegen zelfs geen enkele uitdaging voor de  Goodyear UltraGrip.

Effectiviteit

Goodyear heeft zichzelf op de kaart gezet met de Goodyear UltraGrip. Het is een degelijke winterband die naast een goede grip en een aangename rijervaring, ook uitstekend beschermt tegen aquaplaning. Met deze band, wordt het weer genieten in de winter!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK