Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Goform Classic GS03 banden

Vind uw

Classic GS03

hier!

De Goform Classic GS03: solide en comfortabel

Goform timmert aardig aan de weg de laatste Jaren. Van fabrikant van budget banden is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een prima alternatief voor de bestaande bekende merken van Europese, Amerikaanse, en Japanse makelaardij. De banden van Goform zijn in het algemeen solide en zijn comfortabel in gebruik voor bestuurder en passagiers. De Goform Classic GS03 is daarop geen uitzondering. De GS03 is al weer de derde band, doorontwikkeld binnen de classicserie en oorspronkelijk op Amerikaanse ontwerpen gebaseerd. Deze band is geschikt voor alle type personenauto's, ook de zwaardere auto en is verkrijgbaar online via Tirendo.nl.

De Goform Classic GS03: derde klassieker

De serie waarin de Goform Classic GS03 valt blijft de classic serie heten, maar de band heeft inmiddels al een hele ontwikkeling doorgemaakt. Ten opzichte van de eerdere banden van Goform zijn belangrijke aspecten zoals aquaplaning en grip in bochten op een nat wegdek nu ook aangepakt. Daarmee betrekt het bedrijf het territorium van de A-merken. Er valt in de bandentechnologie gewoonweg niet oneindig te ontwikkelen, en de meeste basisprincipes van een goede band, zoals materiaal en het ontwerp van het profiel zijn inmiddels bekend en worden in de hele sector toegepast.

Niet voor niet voldoen inmiddels een heel aantal banden aan de vereisten voor veiligheid en brandstofverbruik die binnen de EU nodig zijn. De Goform Classic GS03 presteert boven verwachting goed en krijgt een zeer redelijke prijs mee.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info