Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Fulda 4x4 Road banden

Vind uw

4x4 Road

hier!

De Fulda 4x4 Road is een veilige en vertrouwde SUV-band die comfortabel rijden met een bovengemiddelde grip op de weg biedt. Deze veelzijdige en duurzame band garandeert een stille rit, nauwkeurige stuurrespons en korte remafstand op natte wegen. Het stevige profiel geeft maximale bescherming tegen beschadiging door botsen en stoten. Meer veiligheid en rijgemak wordt bereikt met een keuze voor Fulda 4x4 Road banden.

Profieleigenschappen

Stil en stabiel rijden. Dat biedt de Fulda 4x4 Road. Het bandenontwerp met de speciale profielblokken reduceert het geluidsniveau, wat het prettig rijden met deze 4x4 band maakt. De Fulda-band heeft een vernieuwende rubbersamenstelling met een lage elasticiteit die een optimale grip op de weg verzekert op droge maar vooral ook op natte wegen. De band heeft een korte remweg in de regen, wat een veilig gevoel geeft. De constructie van deze SUV-banden is zodanig, dat de banden maximaal bestand zijn tegen stoten en botsen, waardoor eventuele beschadiging van de banden wordt voorkomen.

Effectiviteit

De Fulda 4x4 Road is een band van hoge kwaliteit, die garant staat voor een soepele handling, goede remeigenschappen en een hoog kilometerbereik. De band slijt niet snel, wat het tot een brandstofefficiënte band maakt met een lage milieubelasting. De autoband is bovendien zeer betaalbaar en geschikt voor auto's met een hoog laadvermogen en voldoende ruimte om passagiers te vervoeren.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK