Fulda

Fulda 4x4 Road banden

Vanaf132,62 €per band
Vind uw

4x4 Road

hier!

De Fulda 4x4 Road is een veilige en vertrouwde SUV-band die comfortabel rijden met een bovengemiddelde grip op de weg biedt. Deze veelzijdige en duurzame band garandeert een stille rit, nauwkeurige stuurrespons en korte remafstand op natte wegen. Het stevige profiel geeft maximale bescherming tegen beschadiging door botsen en stoten. Meer veiligheid en rijgemak wordt bereikt met een keuze voor Fulda 4x4 Road banden.

Profieleigenschappen

Stil en stabiel rijden. Dat biedt de Fulda 4x4 Road. Het bandenontwerp met de speciale profielblokken reduceert het geluidsniveau, wat het prettig rijden met deze 4x4 band maakt. De Fulda-band heeft een vernieuwende rubbersamenstelling met een lage elasticiteit die een optimale grip op de weg verzekert op droge maar vooral ook op natte wegen. De band heeft een korte remweg in de regen, wat een veilig gevoel geeft. De constructie van deze SUV-banden is zodanig, dat de banden maximaal bestand zijn tegen stoten en botsen, waardoor eventuele beschadiging van de banden wordt voorkomen.

Effectiviteit

De Fulda 4x4 Road is een band van hoge kwaliteit, die garant staat voor een soepele handling, goede remeigenschappen en een hoog kilometerbereik. De band slijt niet snel, wat het tot een brandstofefficiënte band maakt met een lage milieubelasting. De autoband is bovendien zeer betaalbaar en geschikt voor auto's met een hoog laadvermogen en voldoende ruimte om passagiers te vervoeren.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.