Dunlop

Dunlop SP Sport 5000 banden

Vanaf169,00 €per band
Vind uw

SP Sport 5000

hier!

De Dunlop SP Sport 5000 is als 4x4-band ontworpen voor snelle en krachtige SUV's en andere wagens met vierwielaandrijving. Deze banden leveren hoge prestaties: ze blinken uit door hun uitstekende hechting aan het wegdek, hun rijstabiliteit en goede tractie. Zelfs bij koud weer en in lichte sneeuw hebben SP Sport 5000-banden een prima houvast. Een superieure handling op natte wegen en een hoog rijcomfort maken deze Dunlop-banden tot uiterst populaire all season banden.

Profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport 5000 heeft een bijzonder bandenprofiel met een innovatieve rubbersamenstelling die goed hecht op een droog wegdek, maar zelfs op natte en besneeuwde wegen blijft dit model wegvast. De stuurprecisie van de SP Sport 5000 is onder alle omstandigheden hoog. De band blijft immers ook stabiel en vormvast bij hoge snelheid en in de bochten. De diepe groeven in deze SUV-banden versnellen bij zware regenbuien de waterafvoer en brengen daarmee het risico op aquaplaning omlaag.

Effectiviteit

Door het schokvrije karkas van de Dunlop SP Sport 5000 gaan een stabiele wegligging en een geringe bandenslijtage hand in hand. De band maakt ook weinig geluid. Een keuze voor de Dunlop SP Sport 5000 is een keuze voor een veelzijdige band die immer goed uit de voeten kan.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK