Dunlop

Dunlop Grandtrek WT M3 banden

Vanaf289,90 €per band
Vind uw

Grandtrek WT M3

hier!

De Dunlop Grandtrek WT M3 is een winterband voor SUV's die weet te imponeren door zijn geweldige rijeigenschappen. De SUV-band toont veilig en comfortabel rijgedrag bij het rijden en remt en accelereert uitstekend op natte, besneeuwde en ijzige wegen. Zijn grip op de weg is in alle omstandigheden zeer goed. De 4x4 banden bieden goede bescherming tegen aquaplaning, gaan lang mee en zijn zuinig in gebruik.

Profieleigenschappen

Het vernieuwende profiel met lamellenstructuur van de Dunlop Grandtrek WT M3 zorgt voor een buitengewone tractie tijdens het rijden in winters weer. De SUV-banden grijpen zich vast in de sneeuw en behouden te allen tijde de controle over de wegsituatie. Door het speciale rubbermengsel blijft de elasticiteit van deze 4x4 band ook bij lage temperaturen behouden. Dit geeft een optimale grip op de weg en een korte remweg op wegen die met regen, sneeuw of ijs bedekt zijn. De brede lengtegroeven bieden verhoogde weerstand tegen aquaplaning, aangezien ze bij regen of dooi het water snel afvoeren.

Effectiviteit

De Dunlop Grandtrek WT M3 verzekert een optimaal wegcontact met een korte remtijd en adequate handling tijdens het rijden in sneeuw, regen of dooi. De SUV-band is bedoeld voor verharde wegen, waarop hij veel rijplezier schenkt. Op de banden bevindt zich het M+S keurmerk en sneeuwvloksymbool, wat aangeeft dat deze banden bij uitstek geschikt zijn voor het rijden in regen, sneeuw en modder. De verstevigde zijwand houdt de band bij een lekkage in zijn originele vorm, ook al treedt er luchtverlies op. Er kan zo nog tot tachtig kilometer verder worden gereden. De Dunlop Grandtrek WT M3, een zuinige band met een geringe slijtage, is goed voor vele kilometers rijden met een laag brandstofverbruik.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK