Dunlop

Dunlop Grandtrek AT 23 banden

Vanaf275,70 €per band
Vind uw

Grandtrek AT 23

hier!

Dunlop Grandtrek AT23 is een offroad band voor bestuurders van een SUV, bestelwagen, lichte vrachtwagen of pick-up truck die hoge eisen stellen aan hun autobanden. Deze Dunlop-banden bieden in alle seizoenen een uitstekende stabiliteit op elke snelheid en een hoge tractie op elke ondergrond. De 4x4 band is goed voor vele kilometers ontspannen en comfortabel rijden.

Profieleigenschappen

Het bandenprofiel van de Dunlop Grandtrek AT23 bevat speciale technologie die zorgt voor een stabiele wegligging en voortreffelijke grip voor wagens met vierwielaandrijving. Zelfs bij hoge snelheden heeft de bestuurder een goed wegcontact. Het vlakke loopvlak geeft de offroad band een bovengemiddelde tractie en snelle handling in de bochten. Het speciale bandenontwerp is gemaakt voor rijden over onverharde en verharde wegen. De doorlopende groeven in deze innovatieve offroadbanden zorgen voor een snelle en doelmatige afvoer van water en modder. Ze bieden daardoor een hoge weerstand tegen aquaplaning.

Effectiviteit

Door het vlakke loopvlak in het profiel van de Dunlop Grandtrek AT23 wordt het gewicht van het voertuig gelijkmatig verdeeld over de assen. De lage rolweerstand van de 4x4 band brengt weinig geluid met zich mee, wat een rustige rit belooft. De slijtvaste Dunlop Grandtrek AT23 heeft een hoog kilometerbereik en een lange levensduur. Op de duurzame band staat het M+S keurmerk, wat aangeeft dat dit model wegomstandigheden met modder en sneeuw prima aankan.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK