Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Cooper Discoverer STT banden

Vind uw

Discoverer STT

hier!

Cooper Discoverer STT: heavy duty truck

De Cooper Discoverer STT is een premium heavy duty off road band voor trucks, ontworpen voor extreem off roading, maar gewoon legaal op de openbare weg. De band is verkrijgbaar in verschillende maten. Cooper past met de Discoverer verscheidende nieuwe technieken toe voor meer tractie, zoals een zware binnenband en een meerlagige opbouw. De blokken van het profiel zijn zodanig gepositioneerd dat er altijd blokken met nieuwe grond in aanraking zijn. Je kunt deze banden gemakkelijk uitkiezen en bestellen via Tirendo.nl. We nemen de verzendkosten van deze monsters volledig voor onze rekening!

Cooper Discoverer STT: high tech

De Cooper Discoverer STT past onder meer Super Traction Tread toe, een door de computer ontworpen profiel met blokpatronen voor optimaal contact met de ondergrond. De zg. Resistant Tread Compound Rim Flange Protector helpt scheuren en afbreken van de blokken in het patroon tegengaan. Mooie termen natuurlijk, en niet geheel ten onrechte want deze banden zijn zeer stevig uitgevoerd en kunnen een hoop misbruik van de bestuurder verdragen.

Cooper Discoverer STT: sterk en slijtvast

De Cooper Discoverer STT is een sterke band voor off road gebruik, en toegestaan op de normale weg. Perfect voor trucks en vierwielaangedreven voertuigen, perfect voor een omgeving buiten de gebaande paden. Met een hoop high tech die soms wat overdreven aandoet. Maar desalniettemin een extreem sterke en slijtbestendige band.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info