Cooper

Cooper Discoverer STT banden

Vind uw

Discoverer STT

hier!

Cooper Discoverer STT: heavy duty truck

De Cooper Discoverer STT is een premium heavy duty off road band voor trucks, ontworpen voor extreem off roading, maar gewoon legaal op de openbare weg. De band is verkrijgbaar in verschillende maten. Cooper past met de Discoverer verscheidende nieuwe technieken toe voor meer tractie, zoals een zware binnenband en een meerlagige opbouw. De blokken van het profiel zijn zodanig gepositioneerd dat er altijd blokken met nieuwe grond in aanraking zijn. Je kunt deze banden gemakkelijk uitkiezen en bestellen via Tirendo.nl. We nemen de verzendkosten van deze monsters volledig voor onze rekening!

Cooper Discoverer STT: high tech

De Cooper Discoverer STT past onder meer Super Traction Tread toe, een door de computer ontworpen profiel met blokpatronen voor optimaal contact met de ondergrond. De zg. Resistant Tread Compound Rim Flange Protector helpt scheuren en afbreken van de blokken in het patroon tegengaan. Mooie termen natuurlijk, en niet geheel ten onrechte want deze banden zijn zeer stevig uitgevoerd en kunnen een hoop misbruik van de bestuurder verdragen.

Cooper Discoverer STT: sterk en slijtvast

De Cooper Discoverer STT is een sterke band voor off road gebruik, en toegestaan op de normale weg. Perfect voor trucks en vierwielaangedreven voertuigen, perfect voor een omgeving buiten de gebaande paden. Met een hoop high tech die soms wat overdreven aandoet. Maar desalniettemin een extreem sterke en slijtbestendige band.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK