Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Cooper DISCOVERER AT3 banden
Vind uw

DISCOVERER AT3

hier!

De Cooper Discoverer AT3 is een band van het Amerikaanse bedrijf Cooper banden die uiterst geschikt is om op verschillende ondergronden te rollen. Dankzij de intelligente technologie van de band blijft deze heel constant presteren, zowel op de autosnelweg als op een rotsachtige ondergrond. De Cooper Discoverer AT3 kan bovendien in alle weersomstandigheden gebruikt worden zonder dat de bestuurder iets merkt.

Profieleigenschappen

De Cooper Discoverer AT3 bestaat uit een chemische formule met kiezelaarde en koolstof. Deze formule zorgt ervoor dat de band prima presteert op vlakke wegen alsook goed handelbaar is op meer ruwere ondergronden. Dankzij de kiezelaarde heeft de band bovendien minder neiging om gemakkelijk te schuiven. Het zaagvormige en agressieve design van de blokjes stoot gemakkelijk steentjes en ander vuil af, en verlaagt het risico om vast te komen zitten.

Effectiviteit

Over het profiel is diep nagedacht en dat zorgt voor een prima behandeling en controle over de Cooper Discoverer AT3, in droge of in natte weersomstandigheden en ongeacht de ondergrond. De tractie blijft overal dezelfde en ook aan stabiliteit wordt er op geen moment ingeboet.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info