Bridgestone

Bridgestone Turanza EL 42 banden

Vanaf127,70 €per band
Vind uw

Turanza EL 42

hier!

De Bridgestone Turanza EL 42 is de ideale band voor sportieve coupés, luxueuze sedans, alsook busjes en lichte bestelwagens. Deze premium toerband garandeert comfort, veiligheid, een lange levensduur en milieuvriendelijke prestaties. Daarbij zorgt de stabiele wegligging voor een ontspannen rijervaring bij zowel droog als nat weer. In ieder klimaat blijven de superieure rijkwaliteiten van de Bridgestone Turanza EL 42 optimaal behouden.

Profieleigenschappen

De ingenieuze rubbersamenstelling van de Bridgestone Turanza EL 42 verhoogt het comfort en vermindert de productie van geluid aanzienlijk. Daarnaast zorgt de speciaal ontworpen binnenkant van het loopvlak voor een uitstekende grip en een goede handling. Ook de stabiliteit en wegligging worden hiermee bevorderd. De Bridgestone Turanza EL 42 staat dus garant voor een gebalanceerde band met optimaal rijplezier en maximale prestaties, zowel op korte als lange afstanden.

Effectiviteit

Milieuvriendelijkheid, duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en comfort. Stuk voor stuk kenmerken die de Bridgestone Turanza EL 42 perfect beschrijven. Deze topper onder de zomerbanden biedt tastbare efficiëntie, soepel rijgedrag en een geoptimaliseerde stabiliteit. De Bridgestone Turanza EL 42 is een band waarmee gemakkelijk brandstof wordt bespaard en die minder vervuild, terwijl iedere rit wordt gereden in een stil en stabiel comfort.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK