Bridgestone

Bridgestone Dueler H/L 400 banden

Vanaf117,20 €per band
Vind uw

Dueler H/L 400

hier!

De Bridgestone Dueler HL 400 is een uitstekende zomerband, geschikt voor SUV's, grotere bestelwagens en kleine tot middelgrote trucks. De band is door het Japanse bedrijf ontwikkeld om in veel uiteenlopende situaties inzetbaar te zijn. De Bridgestone Dueler HL 400 levert daarom ongeacht de weersomstandigheden prima en betrouwbare prestaties.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Bridgestone Dueler HL 400 bestaat uit vier diepe groeven die worden aangevuld met talloze kleine inkepingen en lamellen. De diepe groeven voeren vlot water en sneeuw af, terwijl de inkepingen en lamellen daarentegen grip en tractie garanderen. Daarnaast is er bij het ontwerpen van de Bridgestone Dueler HL 400 ook extra aandacht besteed aan het geluidsniveau van de band. Deze stille band is vooral voor hen die veel tijd op de weg doorbrengen zeker een voordeel.

Effectiviteit

Bridgestone is een premium merk, wat zich vertaalt in een iets hogere prijs-kwaliteitverhouding dan voor banden in het middensegment. De uitmuntende kwaliteit van de Bridgestone Dueler HL 400 en de zeer lange levensduur compenseren een iets hogere prijs echter ruimschoots. De band is dan ook zonder meer geschikt voor hen op zoek naar een duurzame, uitstekend presterende en in veel verschillende weersomstandigheden inzetbare band.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK