Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Dueler H/L 400 banden

Vind uw

Dueler H/L 400

hier!

De Bridgestone Dueler HL 400 is een uitstekende zomerband, geschikt voor SUV's, grotere bestelwagens en kleine tot middelgrote trucks. De band is door het Japanse bedrijf ontwikkeld om in veel uiteenlopende situaties inzetbaar te zijn. De Bridgestone Dueler HL 400 levert daarom ongeacht de weersomstandigheden prima en betrouwbare prestaties.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Bridgestone Dueler HL 400 bestaat uit vier diepe groeven die worden aangevuld met talloze kleine inkepingen en lamellen. De diepe groeven voeren vlot water en sneeuw af, terwijl de inkepingen en lamellen daarentegen grip en tractie garanderen. Daarnaast is er bij het ontwerpen van de Bridgestone Dueler HL 400 ook extra aandacht besteed aan het geluidsniveau van de band. Deze stille band is vooral voor hen die veel tijd op de weg doorbrengen zeker een voordeel.

Effectiviteit

Bridgestone is een premium merk, wat zich vertaalt in een iets hogere prijs-kwaliteitverhouding dan voor banden in het middensegment. De uitmuntende kwaliteit van de Bridgestone Dueler HL 400 en de zeer lange levensduur compenseren een iets hogere prijs echter ruimschoots. De band is dan ook zonder meer geschikt voor hen op zoek naar een duurzame, uitstekend presterende en in veel verschillende weersomstandigheden inzetbare band.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info