Bridgestone

Bridgestone Dueler A/T 001 banden

Vanaf122,60 €per band
Vind uw

Dueler A/T 001

hier!

Bridgestone Dueler A/T 001 komt sterk naar voren

De Bridgestone Dueler A/T 001 voor SUV's en 4x4's is een klasse product voor dagelijks gebruik met sterke off road capaciteiten. Ontworpen met de wat meer avontuurlijke auto zoals de Defender, Jeep of Mercedes G-serie in gedachten. Deze band heeft absoluut topklasse wegligging, en veel grip op oneffen terrein. Iets lichter dan de gemiddelde off road band, voor een lager gewicht overall maar exact even sterk door een sterk ontwerp en goede materialen. Tirendo.nl heeft de Dueler in het assortiment opgenomen om de incidentele off-roader wat meer mogelijkheden te geven, maar deze band presteert ook bovengemiddeld op de weg.

Wegligging en remweg

De Dueler is duidelijk lichter en stiller dan andere off road banden in dit prijs- en kwaliteitssegment. Door het nieuwe ontwerp van het profiel wordt water snel en efficiënt weggewerkt en blijft de wegligging goed op een nat wegdek. De Dueler is door het ontwerp en het materiaal ook een stuk stiller.

Off road

Maar de Dueler komt pas echt goed tot zijn recht buiten de gebaande paden. Sterk en zeer betrouwbaar, met een fijne motoriek zodat je weet wat er zich onder je afspeelt. Deze Bridgestone zet je op ieder gewenst moment volledig stil, en hij houdt je exact op je plaats. De Dueler is slijtvast en kan op de meest ruwe terreinen worden ingezet. Koop deze band eenvoudig en snel online via Tirendo.nl. De bezorging is volledig gratis! Een zeer goede vervanger van de Dueler A/T 694. Nu voor een extreem goede prijs verkrijgbaar!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK