Bridgestone

Bridgestone Dueler 689 H/T banden

Vanaf119,00 €per band
Vind uw

Dueler 689 H/T

hier!

De Bridgestone Dueler HT 689 is een topper onder de zomerbanden die voor het SUV-segment bedoeld is. De band is uitermate geschikt voor gebruik op snelwegen. Echter levert deze kampioen altijd hoge prestaties, niet enkel tegen hoge snelheden. De Bridgestone Dueler HT 689 garandeert namelijk ook een goede grip op een nat wegdek en waarborgt een uitstekende controle en bestuurbaarheid in scherpe bochten.

Profieleigenschappen

De Bridgestone Dueler HT 689 kent een robuuste constructie met een breed loopvlak. Dit helpt om de grip in alle situaties te behouden. Het unieke profielontwerp is speciaal ontworpen om in de meest onverwachte situaties op de weg toch een optimale controle te behouden. Dit is onder andere te danken aan de diepe groeven die zowel een gelijkmatige slijtage ten goede komen, maar ook de tractie verhogen. Toch moet deze band niet onderdoen voor comfort, waardoor de Bridgestone Dueler HT 689 met gemak de beste prestaties levert voor uw SUV.

Effectiviteit

De Bridgestone Dueler HT 689 zorgt voortdurend voor een optimale grip op de weg, in alle weersomstandigheden. Deze band laat uitgebalanceerde snelwegprestaties ervaren op een comfortabele en relatief stille wijze met topprestaties op zowel droge als natte wegen. De Bridgestone Dueler HT 689 garandeert rijden in stijl, veiligheid en comfort.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK