Avon

Avon Ranger TSE banden

Vind uw

Ranger TSE

hier!

De Avon Ranger TSE is bij uitstek geschikt voor bestuurders van SUV's, pick-up trucks, bestelwagens en offroad voertuigen. Deze topper onder de 4x4-banden levert eersteklas prestaties op verharde wegen, maar is ook niet vies van uitstapjes naar onverhard terrein. Sterker nog, deze allround zomerband biedt wagens met vierwielaandrijving ook onder wat moeilijkere rijomstandigheden een hoog comfort en een maximale controle.

Profieleigenschappen

De Avon Ranger TSE is voornamelijk bedoeld voor verharde wegen, maar staat ook op glooiend terrein zijn mannetje. Het profiel van deze kwaliteitstopper omvat daartoe een solide buitenste schouderblok en drie riemen in het middelste gedeelte van de band. Deze structuur, met meerdere lamellen binnen de rubber blokken, zorgt voor een goede grip op zowel een droog als nat wegdek en biedt ruim voldoende tractie om ook offroad goed uit de voeten te kunnen. Daarenboven heeft de Avon Ranger TSE heeft ook in de bochten een prima handling. Vele brede groeven in meerdere richtingen dragen daarnaast bij aan een snelle en adequate afvoer van water en modder tijdens fikse regenbuien of tijdens het rijden door licht zompig terrein. De Avon Ranger TSE beperkt het gevaar van aquaplaning zo tot een absoluut minimum.

Effectiviteit

De Avon Ranger TSE valt op door zijn soepele en rustige loop en voorspelbare rijeigenschappen. Deze 4x4 premium band produceert immers weinig geluid en zorgt daardoor voor comfortabel rijden, met een vaste wegligging. De Avon Ranger TSE slijt voorts niet snel en gaat aanzienlijk langer mee dan de gemiddelde moderne autoband.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.