Avon

Avon Ranger Ice banden

Vind uw

Ranger Ice

hier!

De Avon Ranger ICE werd speciaal ontwikkeld voor het rijden tijdens winterse omstandigheden, compleet met sneeuw en ijzel. Veiligheid staat bij deze winterband dan ook op de eerste plaats. Deze SUV-band biedt een zeer goede wegligging tijdens droge en natte weersomstandigheden en heeft een hoge weerstand tegen aquaplaning. Deze geluidsarme en soepel rollende Avon-band is geschikt voor compacte auto's, middenklassers en SUV's met vierwielaandrijving.

Profieleigenschappen

Het speciale bandenprofiel van de Avon Ranger ICE zorgt voor een prima grip op de weg, zowel bij regen, sneeuw of hagel als in droge wegcondities. De winterband behoudt bij lage temperaturen zijn flexibiliteit: zijn coating is immers gemaakt van een hoogwaardige rubbersamenstelling. Dit garandeert onder moeilijke rijomstandigheden een hoge tractie en uitstekende remeigenschappen. Deze SUV-banden hebben dan ook een korte remafstand. Verder wordt door het model een sterke weerstand tegen aquaplaning geboden. De Ranger ICE heeft aan de buitenrand een gepatenteerde sneeuwgroef, die bovendien extra tractie op besneeuwde wegen geeft. De bestuurder heeft hiermee een superieure controle over zijn wagen.

Effectiviteit

Het rolgeluid van de Avon Ranger ICE is relatief laag. Deze 4x4-band is verder slijtvast, goed voor vele kilometers en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Het is daarmee een milieuvriendelijke en betaalbare winterband. De Avon Ranger ICE rijdt subliem over moeilijk begaanbare wegen. Zijn tractie en grip zijn bij regen, in diepe sneeuw, over ijs en door de modder geweldig. Het M+S keurmerk op de band getuigt van het maximale presteren in winterse omstandigheden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK