Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon Ranger HTT banden

Vind uw

Ranger HTT

hier!

De Avon Ranger HTT is een van de meest krachtige SUV-banden. Deze high performance band van het Britse Avon zorgt onroad voor optimaal comfort. In tegenstelling tot zijn tegenhangers, de Avon Ranger ATT en de Avon Ranger AT, is deze SUV-band geschikter voor dagelijks gebruik in stedelijke gebieden. Dit neemt echter niet weg dat de Ranger HTT zich ook prima redt in onherbergzamere gebieden. De band weet zandwegen namelijk zeer goed te bedwingen en ook op met gras begroeide wegen vindt de Ranger HTT zeker zijn weg. Door zijn grote stabiliteit biedt de band daarnaast een zeer hoog rijcomfort. Zelfs bij hoge snelheden blijft de Avon Ranger HTT een uitstekende tractie bieden.

Profieleigenschappen

De Avon Ranger HTT heeft een speciaal asymmetrisch profiel, waardoor het voertuig te allen tijde wegvast blijft. Hierdoor maakt de Ranger HTT rijden comfortabel. Daarnaast is de band voorzien van 'Stepped Tread Elements', een technologie die ervoor zorgt dat de rubberblokken hun stijfheid behouden. Hierdoor krijgt het voertuig een betere wegligging op droge wegen. Daarnaast verhogen deze elementen de tractie, wat eveneens bijdraagt aan uitmuntend rijcomfort. Dankzij geavanceerde zijgroeven biedt de Ranger HTT tevens veiligheid op natte wegen, water wordt immers effectief afgevoerd via de zijkant van de banden. Met de Ranger HTT behoort aquaplaning dus tot de verleden tijd!

Effectiviteit

Voor SUV-bestuurders die vaak op de snelweg rijden, is de Avon Ranger HTT een zeer goede keus. Door een uniek, asymmetrisch profiel heeft de band een prima wegligging bij hoge snelheden. Door een optimale stijfheid van het rubberprofiel van de band is een perfecte tractie gegarandeerd. Daarnaast zorgt de Ranger HTT voor reducering van het geluid, wat bijdraagt aan het rijcomfort. De Ranger HTT is een echte high performance band!.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info