Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173
Michelin Power PURE SC banden
Vind uw

Power PURE SC

hier!

Bij motor- en autobanden baseert Michelin zich vaak op technologie die afkomstig is uit de racesport. Het bedrijf heeft zijn doelgroep echter uitgebreid, want middels de Michelin Power Pure SC kunnen ook scooter- en motorscooterrijders profiteren van een sportieve band waarin de nieuwste technieken en materialen zijn verwerkt. Hiermee is voor scooters voor het eerst een band beschikbaar die zich qua rijcomfort kan meten met een motorband. De Michelin Power Pure SC combineert stabiliteit met een perfecte grip.

Profieleigenschappen

Dat de Michelin Power Pure SC is ontwikkeld op basis van banden die op het racecircuit voor topprestaties zorgen, blijkt onder meer uit de samenstelling van het rubber. Deze is voorzien van de dual-compound 2CT-technologie, die veel wordt toegepast in racebanden. Dit betekent dat voor de schouders van de scooterband een zachter rubber is gebruikt, dan voor het loopvlak. Hierdoor is de Michelin Power Pure SC een echte high-performanceband, waarop scooterrijders altijd kunnen vertrouwen.

Rendement

De kenmerkende opbouw van het rubber zorgt er voor dat de Michelin Power Pure SC een optimale stevigheid heeft. Dankzij het harde rubber op het loopvlak en zijn radiale constructie, is deze band ook nog eens zeer veilig en heeft hij een aanzienlijk langere levensduur dan andere scooterbanden.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info