Michelin

Michelin Pilot Sporty banden

Vind uw

Pilot Sporty

hier!

De Michelin Pilot Sporty is een sportieve band voor scooters met een geringe cilinderinhoud. Deze band is er voor de scooter met power, zowel in de bebouwde kom als op de snellere wegen. Deze motorband biedt veel grip op de weg en heeft een lange levensduur. Voor elk type scooter is er een passende bandenmaat te koop. De Michelin Pilot Sporty is zijn prijs dubbel waard.

Profieleigenschappen

Het loopvlak van de Michelin Pilot Sporty bestaat uit een zogenaamd 'semi slick' profiel. Dit succesvolle profieltype is op deze band toegepast naar aanleiding van het succes van de High Performance motorbanden van Michelin. Dit profiel biedt de scooter een optimale grip op nat en droog wegdek, zonder in te boeten op het aantal te rijden kilometers. De stevige grip is te danken aan het rubbermengsel van 100% silicium. De samenstelling van dit materiaal is afgeleid van de motortechnologie. De band bestaat verder uit twee lagen, die de rolweerstand en het rijcomfort gunstig beïnvloeden. Het nemen van bochten wordt eenvoudiger en de stuurvastheid is opvallend goed. De profieltekening is afgeleid van de motorversie van de Michelin Pilot Sporty. De Michelin Pilot Sporty biedt de scootercoureur hiermee niet alleen een sportief ogende band, maar vooral een stabiele en stevige kwaliteitsband voor een goede prijs.

Rendement

De Michelin Pilot Sporty is een scooterband met de eigenschappen van een motorband. Power en veiligheid staan bij deze band voorop. Een sportieve en veeleisende scooterbezitter kiest voor de Michelin Pilot Sporty.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK