Michelin

Michelin PILOT POWER Front banden

Vind uw

PILOT POWER Front

hier!

De Michelin Pilot Power is een radiaal high performance sportmotorband die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de MotoGP racing. Met deze band is toptechnologie dus onder handbereik. Door het speciale rubbermengsel bereikt de band snel de gewenste rijtemperatuur om tot de beste prestaties te komen. Verder geeft hij een geweldige grip in de bochten. Deze band is geschikt voor gebruik zowel op straat als op het circuit.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot Power heeft een relatief zachte rubbersamenstelling. De band komt hierdoor snel op temperatuur waardoor een goed contact met de weg ontstaat. De synthetische rubbers zorgen ook voor een zeer goede grip bij droog weer. De groeven in het profiel maken daarbij dat de band goed reageert in het bochtenwerk. De hellingshoek op droog wegdek is maar liefst ruim 50%.

Rendement

De Michelin Pilot Power heeft een geweldig rendement voor een high performance band. Elke rit weer laat de band zijn goede eigenschappen zien. Dit rijgedrag is voor de hele levensduur verzekerd. De band combineert uitstekend weggedrag met top performance. Grip op de weg en stabiliteit zijn verzekerd. Daarom is deze band een prima keuze als het gaat om een high performance sportmotorband.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK