Michelin

Michelin Pilot Activ Front banden

Vind uw

Pilot Activ Front

hier!

De Michelin Pilot Activ is voor motorliefhebbers die van touren houden en staat bekend om zijn sterke prestaties. Hij is o.a. geschikt voor klassieke motoren van de oude generatie. Een greep uit deze oude sterke merken: Suzuki, Kawasaki, Honda en Yamaha. De band onderscheidt zich door goede wegprestaties en een lange levensduur. De Michelin Pilot Activ is verkrijgbaar in maar liefst 15 verschillende afmetingen, zodat weinig belangstellenden worden teleurgesteld.

Profieleigenschappen

De Michelin Pilot Activ is een sterke radiaalband die buitengewoon lang meegaat. Er is bijna geen verschil op het vlak van grip op nat wegdek tussen een nieuwe Pilot Activ-band en een versleten exemplaar. De slijtage verloopt namelijk zo gelijkmatig dat de Michelin Pilot Activ vrijwel even goed blijft presteren.

Rendement

De Michelin Pilot Activ is zeer goed handelbaar en uitermate stabiel op de weg. De band garandeert perfecte prestaties in alle weersomstandigheden.De prijs verhoudt zich zeer gunstig ten opzichte van de kwaliteit van deze motorband. Roadsters met gevoel voor klasse, en duurzaamheid kiezen daarom voor de Michelin Pilot Activ.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK