Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin City Grip banden

Vind uw

City Grip

hier!

Michelin is één van de bekendste bandenfabrikanten ter wereld. Het bedrijf maakt dan ook al sinds 1889 een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle banden voor verschillende soorten voertuigen. Zo ontwikkelde het bedrijf de Michelin City Grip, een band speciaal voor scooters die ondertussen internationaal verkozen is tot beste scooterband. Bovendien bestaat de band in verschillende afmetingen.

Profieleigenschappen

De Michelin City Grip band is uitgerust met de technologie Progressive Sipe Technology. Diepe lamellen doorbreken in dit systeem de waterfilter en er is een progressieve verhoging van het aantal lamellen naargelang de hellingshoek.

Effectiviteit

Dankzij deze vooruitstrevende technologie kan de scooter en de Michelin City Grip band oneffenheden, regen en witte lijnen zonder moeite trotseren. Dat komt de veiligheid van de bestuurder alleen maar ten goede, in het drukke verkeer en vooral omdat scooters zwakke weggebruikers zijn ten opzichte van andere motorvoertuigen.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info