Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Michelin Bopper banden

Vind uw

Bopper

hier!

Deze Michelin Bopper is een band die optimale prestaties biedt als het gaat om wegligging. Zowel tijdens de rechte baan als in de bochten, biedt deze band een optimale hechting aan de ondergrond. De zichtbare verwijzing naar de motorsport die de Michelin Bopper uitstraalt, maakt een sportieve rijstijl met deze band zonder meer mogelijk. De band beschikt inwendig over een zeer doordachte karkasstructuur, die bijdraagt aan de prima wegligging.

Profieleigenschappen

De Michelin Bopper beschikt over een semi-slick loopvlakpatroon. Hieraan is te zien dat deze band zeer dicht tegen de motorsport aanleunt. De Slick in de motorsport is een profielloze band waarop bij voorkeur wordt geracet. De semi-slick waarover de Michelin Bopper beschikt, heeft een geavanceerd patroon van groeven. Deze zijn geoptimaliseerd voor een perfecte afwatering bij een nat wegdek. Het loopvlak van de band staat voortdurend op een stabiele wijze in contact met dit wegdek. Het resultaat is een prima hechting met een zeer sterke grip in de bochten.

Rendement

De Michelin Bopper heeft met zijn semi-slick design een opvallend en indrukwekkend uiterlijk. De verbinding met de motorsport is bij deze band onmiskenbaar aanwezig. De structuur van het karkas dat bij de Michelin Bopper werd gekozen, bezorgt de band een indrukwekkende wegligging en een prima wendbaarheid. Wanneer daarbij dan ook nog de aantrekkelijke prijs in ogenschouw wordt genomen, levert dit een band op met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info