Michelin

Michelin Anakee 3 Front banden

Vind uw

Anakee 3 Front

hier!

De Michelin Anakee 3 is een dubbel compound motorband, speciaal ontwikkeld voor allroad motoren. De band is uiterst stabiel, maakt een goed contact met de weg en heeft een uitmuntende wendbaarheid. Door zijn buitengwoon precieze handling manoeuvreert de Anakee 3 uitermate gemakkelijk. Met de Michelin Anakee 3 bent u van kilometers rijplezier verzekerd!

De Michelin Anakee 3, prestatietopper op een nat wegdek

Profieleigenschappen

De Michelin Anakaee 3 is een geavanceerde en perfect uitgebalanceerde motorband, met een excellente tractie op een nat wegdek. Zijn loopvlak voert water snel en doeltreffend af, waardoor het model ook in bochten een uitstekende grip behoudt. Ook op droge wegen heeft de Anakee een stevige houvast. Of u nu alleen of met compagnon rijdt, deze prestatietopper onder de motorbanden levert immer een superieure handling. Als extraatje biedt het model een uniek design. Uw motor zal met de Michelin Anakee 3 dus absolute klasse uitstralen!

Rendement

De Michelin Anakee 3 combineert een uitstekende grip op een droog en nat wegdek moeiteloos met duurzaamheid. Door zijn innovatieve rubbersamenstelling met silica overbrugt het model vlot tientallen kilometers meer dan zijn voorganger, de Michelin Anakee 2. Met de Anakee 3 kiest u dus voor een model met een schitterend lange levensduur!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK