Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Maxxis banden

Het bedrijf Maxxis is een bandenfabrikant die deel uitmaakt van de Cheng Shin Rubber Group. De Taiwanese fabrikant werd in 1967 opgericht. In de afgelopen decennia heeft Maxxis zich opgewerkt tot een van de grootste en belangrijkste auto- en motorbandenproducenten van Azië. Behalve op het eigen continent is Maxxis vrijwel over de gehele wereld actief, met name in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Sinds enige tijd heeft Maxxis een technologisch onderzoekscentrum voor de Europese markt in Nederland. Auto- en motorbanden zijn de belangrijkste Maxxis-producten. In de catalogus staan echter ook banden voor andere vervoersmiddelen, zoals fietsen en vrachtwagens.

Omdat Maxxis motorbanden in een groot aantal types maakt, vindt men in het aanbod van het bedrijf banden die vooral voor het circuit geschikt zijn, modellen die zich lenen voor de openbare weg en ontwerpen die zowel op de racebaan als op de weg kunnen worden gebruikt. Het leveren van kwaliteit staat bij het bandenbedrijf uiteraard voorop en in hun voortdurende zoektocht naar kwaliteitsverbetering laten de deskundigen van het ontwikkelingsteam van Maxxis geen kans onbenut om aanpassingen en innovaties door te voeren. Deze voortvarende aanpak is duidelijk merkbaar in de hoogstaande kwaliteit die de Maxxis motorbanden stuk voor stuk typeren.

Tot de traditionele Maxxis motorband voor de openbare weg behoort de M6011 Classic. Dit is een band met een klassiek profiel, dat een uitstekende grip op natte wegen heeft. De dual-compoundtechnologie waaruit het rubbermengsel bestaat, draagt ook bij aan het optimale wegcontact dat motorrijders met de M6011 Classic ervaren. Daarnaast zorgt het voor een opmerkelijke lange levensduur. Wie voor meer avontuur gaat, vindt een band voor diverse wegentypes in de MA-PD Presa Detour. Deze Maxxis motorbanden presteren zowel op de weg als off-road erg goed. Het rubber is speciaal ontwikkeld om in de bochten het wegcontact te behouden en slijtage tegen te gaan.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK