Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 12
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Kenda banden

De geschiedenis van het bandenbedrijf Kenda begint in 1962 wanneer de eerste fabriek wordt opgezet in Taiwan. In de loop der jaren breidt Kenda zijn activiteiten uit door fabrieken op te richten in China en Vietnam. Daarnaast heeft het bedrijf kantoorvestigingen in vele andere delen van de wereld. Kenda produceert een breed scala aan banden. Zo zijn van dit merk niet alleen auto-, motor- en fietsbanden verkrijgbaar, maar worden er ook banden voor rolstoelen, golfbuggies en de industrie gemaakt. Dankzij de uitbreiding van het aanbod behoort Kenda tegenwoordig tot de dertig grootste bandenbedrijven ter wereld.

Met ruim vijftig jaar ervaring en expertise heeft Kenda zijn plaats in de wereldtop van bandenproducerende ondernemingen dubbel en dwars verdiend. Net als bij de andere banden die het bedrijf ontwikkelt, komen ook bij de Kenda motorbanden veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid op de eerste plaats. Steeds op zoek naar betere ontwerpen, hecht het bedrijf veel waarde aan de ervaringen die motorrijders met Kenda-banden hebben. Dit leidt ertoe dat de Kenda motorbanden continu verder worden ontwikkeld om te worden aangepast aan de eisen en wensen van de klant. Op deze manier is een uitgebreid assortiment motorbanden ontstaan, van motorcrossbanden tot banden voor op de openbare weg.

Voor motorrijders die zowel op een geasfalteerd wegdek als op off-roadwegen een goede band zoeken, is de K760 Trakmaster II een van de betere Kenda motorbanden. Van rijcomfort en een goede controle over het stuur is men met de K760 Trakmaster II dan ook op elk type terrein verzekerd. De K657 Challenger is speciaal ontworpen voor het minder grove werk. Dit is de ideale Kenda motorband om de wat lichtere toermotoren mee uit te rusten. Wie juist uitsluitend op het crossterrein wil rijden, kiest voor de K785 Millville II. Zijn goede remeigenschappen en grip maken deze band onmisbaar voor de off-roadmotorcrosser.


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK