Dunlop

Dunlop Trailmax banden

Vanaf39,80 €per band
Vind uw

Trailmax

hier!

De Dunlop Trailmax is een scooterband met een profiel dat zowel geschikt is voor de weg als offroad gebruik. Deze multi-inzetbaarheid vertaalt zich in een band die uitstekend presteert in bochten, stabiliteit verzekert bij iedere snelheid, duurzaamheid hoog in het vaandel draagt en voorzien is van het Dunlop Carcass Tention Control System. De contouren zijn enkelvoudig wat de stuurprecisie ten goede komt en zorgt voor een betere controle. De respons van deze motorbanden is optimaal en als bestuurder kan men perfect bepalen hoe de band moet reageren tijdens de rit.

Dunlop Trailmax, scooterband met een on/off-road profiel

Profieleigenschappen

Het profiel van de Dunlop Trailmax is in de eerste plaats ontwikkeld voor gebruik op de verharde weg bij natte en koude omstandigheden, maar de prestaties blijven consistent bij het gebruik op offroad parcours. Om de stabiliteit bij hoge snelheden te verzekeren is gekozen voor brede centrale blokken. Bijhorende brede groeven op de schouders zorgen voor een snelle waterafvoering hetgeen aquaplanning voorkomt en een goede wegligging bij een nat wegdek met zich meebrengt. De respons wordt verbeterd dankzij de ondiepere lengtegroeven in het profiel die tevens de dwarsstijfheid bevorderen. Het hoogwaardige rubber kent een hoge duurzaamheid en een laag geluidsniveau. Het is bovendien ideaal om een optimale grip op het wegdek te garanderen.

Effectiviteit

De scooterrijder die voornamelijk de verharde weg verkiest, kent met de Dunlop Trailmax geen gelijke, maar ook offroad zal hij ten volle kunnen genieten. Deze band is een allround band die in alle omstandigheden kwalitatieve prestaties neerzet. De baanvastheid en snelle respons zijn de belangrijkste voordelen in combinatie met de lage slijtagesnelheid. Online banden kopen was nog nooit zo simpel!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK