Dunlop

Dunlop Sportmax Qualifier banden

Vanaf141,20 €per band
Vind uw

Sportmax Qualifier

hier!

De Dunlop Sportmax Qualifier is een sportieve motorband voor gebruik op de weg. Om aan alle eisen te voldoen die de weg aan de sportmotorrijder stelt, is de band voorzien van een rubbersamenstelling die zich in alle omstandigheden gedraagt zoals verwacht. Dit wil zeggen dat men kan rekenen op een goede grip op de baan, een vlotte handling in de bochten en een goed remvermogen. Daarnaast is de band zo samengesteld dat hij snel op werktemperatuur komt zodat de motorrijder in een mum van tijd voluit kan gaan. Deze sportband bestaat in de meest courante maten die bij een sportmotor van toepassing zijn.

Dunlop Sportmax Qualifier, sportieve motorband op de weg

Profieleigenschappen

Richting gebonden groeven zorgen voor een uitstekende wegligging, een groot contactoppervlak en een goede afwatering. Drie zaken die nodig zijn om de weg in alle omstandigheden te kunnen trotseren. Hiermee is het profiel van de Dunlop Sportmax Qualifier volledig aangepast aan zijn doel. Dankzij de gekozen rubbersamenstelling zal de band in alle omstandigheden stabiliteit en stuurprecisie bieden. Hoge snelheden hebben geen invloed op de mooie prestaties van de band. Ook kan men rekenen op een trage en gelijkmatige slijtage wat de band een hoge kilometrage toekent.

Effectiviteit

De Dunlop Sportmax Qualifier is in een notendop een sportieve motorband voor gebruik op de weg. Om zowel op natte als zonnige dagen te voldoen is de band voorzien van een profiel dat een goede afwatering verzorgt. Baanvastheid en duurzaamheid zijn de volgende twee aspecten waar de nodige aandacht aan gegeven is. De band biedt zijn bestuurder een aangename en veilige rijervaring.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK