Dunlop

Dunlop Sportmax Qualifier II banden

Vanaf104,20 €per band
Vind uw

Sportmax Qualifier II

hier!

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 weet Dunlop racetechnologie perfect naar de weg te vertalen. Voor sportieve motorrijders is de Qualifier 2 bijgevolg de ultieme band. Een uitstekende grip en rijstabiliteit, ook in de bochten en bij hoge snelheden, zorgen te allen tijde voor veilig en comfortabel rijden. De snelle opwarmtijd en de hoge tractie van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 bieden de veeleisende motorrijder zo de garantie op indrukwekkende prestaties.

Profieleigenschappen

De Dunlop Sportmax Qualifier 2 geniet het zogenaamde Carcass Tension Control System, dat de band op verschillende plekken een andere stijfheid geeft. Dit komt de stabiliteit en remeigenschappen van deze motorband zeer ten goede. Een speciale rubberstructuur heeft verder als effect dat deze Dunlop-band snel opwarmt en adequaat reageert op elke stuurhandling. Het grote contactvlak van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 blijft ook in de bochten bij een kleine hellingshoek van kracht. Dat geeft de bestuurder een bijzonder veilig gevoel.

Effectiviteit

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 heeft Dunlop de prestaties en duurzaamheid van zijn motorbanden verder verbeterd. Deze kwaliteitsvolle band kent immers een uiterst langzame slijtage. Zijn innovatieve bandenprofiel verzekert verder immer voorspelbaar weggedrag en een constante grip. Een nauwkeurige handling, optimale stabiliteit, snelle opwarming en lange levensduur maken de Dunlop Sportmax Qualifier 2 tot een populaire band voor vele motorsportliefhebbers.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK