Dunlop

Dunlop Sportmax Qualifier II banden

Vanaf101,70 €per band
Vind uw

Sportmax Qualifier II

hier!

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 weet Dunlop racetechnologie perfect naar de weg te vertalen. Voor sportieve motorrijders is de Qualifier 2 bijgevolg de ultieme band. Een uitstekende grip en rijstabiliteit, ook in de bochten en bij hoge snelheden, zorgen te allen tijde voor veilig en comfortabel rijden. De snelle opwarmtijd en de hoge tractie van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 bieden de veeleisende motorrijder zo de garantie op indrukwekkende prestaties.

Profieleigenschappen

De Dunlop Sportmax Qualifier 2 geniet het zogenaamde Carcass Tension Control System, dat de band op verschillende plekken een andere stijfheid geeft. Dit komt de stabiliteit en remeigenschappen van deze motorband zeer ten goede. Een speciale rubberstructuur heeft verder als effect dat deze Dunlop-band snel opwarmt en adequaat reageert op elke stuurhandling. Het grote contactvlak van de Dunlop Sportmax Qualifier 2 blijft ook in de bochten bij een kleine hellingshoek van kracht. Dat geeft de bestuurder een bijzonder veilig gevoel.

Effectiviteit

Met de Dunlop Sportmax Qualifier 2 heeft Dunlop de prestaties en duurzaamheid van zijn motorbanden verder verbeterd. Deze kwaliteitsvolle band kent immers een uiterst langzame slijtage. Zijn innovatieve bandenprofiel verzekert verder immer voorspelbaar weggedrag en een constante grip. Een nauwkeurige handling, optimale stabiliteit, snelle opwarming en lange levensduur maken de Dunlop Sportmax Qualifier 2 tot een populaire band voor vele motorsportliefhebbers.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK