Dunlop

Dunlop ScootSmart banden

Vanaf39,90 €per band
Vind uw

ScootSmart

hier!

De Dunlop Scootsmart is het neusje van de zalm voor scooterrijders. Dankzij nieuw toegepaste technologieën en een innovatief design is hij één van de best presterende scooterbanden ter wereld. Met de Scootsmart bouwt het topbandenmerk Dunlop voort op het succes van de RoadSmart motorband. Deze moderne scooterband scoort goed onder alle weersomstandigheden en is daarmee een mooi visitekaartje van de Dunlopfilosofie ✔ ij met vertrouwen ✔ De Dunlop Scootsmart heeft een goede grip op een nat en droog wegdek, zorgt voor een stabiele wegpositie én kent een laag brandstofverbruik. Sportieve scooterrijders kunnen op de weg prima pronken met deze duurzame en goed betaalbare band.

Profieleigenschappen

De bijzondere silica rubbersamenstelling van de Dunlop Scootsmart leidt tot een voortreffelijke grip op de weg. Scootsmart-banden hebben verder de opbouw van een motorband, wat voor uitstekende rijprestaties zorgt bij hoge snelheden. De stuurprecisie met deze Dunlop banden is uitmuntend. De diepe groeven van de Dunlop Scootsmart voeren spatwater tijdens regenachtig weer efficiënt af, wat het gevaar op aquaplaning aanzienlijk doet slinken.

Effectiviteit

Dunlop Scootsmart scooterbanden hebben door hun silica profiel een lange levensduur. Doordat ze gelijkmatig slijten kunt u vele kilometers lang van deze topbanden genieten. De Dunlop Scootsmart schenkt u voorts een evenwichtige en gerieflijke rijstijl, waarbij het brandstofverbruik laag is. De rolweerstand van deze band is laag, zodat deze weinig geluid produceert en soepel loopt. Topprestaties, duurzaamheid en een comfortabele rit gaan bij de Scootsmart dus hand in hand.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK