Dunlop

Dunlop GT 502 banden

Vanaf147,20 €per band
Vind uw

GT 502

hier!

De Dunlop GT 502 is een topklasse motorfietsband die op korte en lange ritten eersteklas rijcomfort biedt. Deze kwaliteitsband heeft een uitstekende hechting op een natte weg en een optimale precisie bij het sturen, ook bij hoge snelheden. Het is niet voor niets dat deze Dunlop banden standaard wordt gemonteerd op de legendarische Harley-Davidson FXSTD SE2. De Dunlop GT 502 schenkt echter ook vele andere motorrijders ultiem rijplezier!

Profieleigenschappen

Brede groeven in het profiel van de Dunlop GT 502 zorgen voor een uitstekende waterverplaatsing en een vaste grip op een nat wegdek. Die hechting wordt nog vergroot door een doorlopende centrale groef in de band. Door een vernieuwende bandencontour heeft de Dunlop GT 502 bovendien een groter contactoppervlak, wat tot een verbeterde stabiliteit in de bochten en een uitstekende handling in alle weersomstandigheden leidt. Door dit speciale bandenprofiel presteert deze Dunlop-band maximaal bij hoge snelheden. De GT 502 heeft voorts een snelle opwarmtijd, waardoor zijn stuurrespons zeer goed is. Zijn snelle acceleratie in de bochten is ook een groot pluspunt.

Effectiviteit

De rubbersamenstelling van de Dunlop GT 502 bestaat uit een mix van de nieuwste generatie polymeren en een silica versterking. Dit geeft deze Dunlop motorbanden een hoge slijtvastheid. Motorrijders kunnen dus vele kilometers heerlijk toeren met deze banden. Hun rijcomfort is daarenboven groot. De Dunlop GT 502 heeft verder een verminderde rolweerstand, waardoor hij zowel weinig geluid maakt als voor een laag brandstofgebruik zorgt. De GT 502 is daarmee een kostenefficiënte aanschaf voor de milieubewuste rijder. Het mindere brandstofgebruik leidt namelijk ook tot een mindere kooldioxide-uitstoot.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK