Continental

Continental ContiTrailAttack 2 banden

Vanaf97,60 €per band
Vind uw

ContiTrailAttack 2

hier!

Met de Contitrailattack 2 heeft Continental een motorband ontwikkeld die zich in allerlei weertypes van zijn beste kant laat zien. Zoals bij de meeste motorbanden het geval is, is de Continental Contitrailattack 2 met name bestemd voor het zomerhalfjaar. Dat dan niet altijd de zon schijnt weet iedere motorrijder natuurlijk uit ervaring, maar dankzij de uitstekende wegligging van de Continental Contitrailattack 2 is een regenbuitje meer of minder geen enkel probleem. Ook tijdens nat weer beschikt deze band over een betrouwbare stabiliteit op zowel de rechte stukken als in de bochten. Vanzelfsprekend voldoen onder deze omstandigheden ook de remeigenschappen aan alle voorwaarden.

Profieleigenschappen

De goede gedragingen van deze band bij regen, zijn in de eerste plaats te danken aan de bijzondere samenstelling van het rubber. Hierin is een Wet Grip Compound verwerkt, wat voor een perfect wegcontact bij regen zorgt. Voor het rubber van het loopvlak is verder ook de baanbrekende TractionSkin technologie gebruikt. Dit maakt het bandoppervlak ruwer dan bij reguliere bandtypes, wat de inrijperiode verkort en de wegstabiliteit bevordert. Het profieldesign van de Continental Contitrailattack 2 bestaat daarnaast uit grote rubbervlakken die van elkaar worden gescheiden door diepe, schuingeplaatste groeven. Hierdoor is de Contitrailattack 2 in staat om water snel naar de zijkanten af te voeren.

Effectiviteit

Door zijn innovatieve rubbersamenstelling vertoont de Continental Contitrailattack 2 zelfs na vele duizenden kilometers nog steeds opvallend weinig bandenslijtage. Medeverantwoordelijk hiervoor is de multigrip-technologie die bij het productieproces wordt toegepast. Zijn inwendige radiaalconstructie geeft de band nog meer stevigheid, terwijl de zachtere wangen voor extra grip in de bochten zorgen. Al deze eigenschappen maken de Continental Contitrailattack 2 tot een uiterst geschikte motorband om er lange tochten mee te ondernemen. Dat hij daarbij door een uitstekende eigen demping ook nog behoorlijk stil is, zal het rijplezier voor de bestuurder alleen maar vergroten.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK