Continental

Continental ContiRoadAttack 2 banden

Vanaf71,60 €per band
Vind uw

ContiRoadAttack 2

hier!

Continental heeft een uitgebreide collectie motorbanden, waarin zich regelmatig nieuwe ontwikkelingen voordoen. Een van de meer revolutionaire toevoegingen aan het motorbandenbestand van de laatste jaren is de Continental Contiroadattack 2. Deze band leent zich perfect als tourband en staat inmiddels dan ook uitstekend bekend onder motorrijders. De Continental Contiroadattack 2 valt op, doordat hij een uitermate korte inrijperiode heeft. Hierdoor is de motorband na aanschaf vrijwel direct geschikt om intensief te worden gebruikt. Zijn perfecte stabiliteit, wegligging, grip, remeigenschappen en instuurgedrag zorgen ervoor dat de Continental Contiroadattack 2 een betrouwbare band is bij droog en regenachtig weer.

Profieleigenschappen

Het profielontwerp van de Continental Contiroadattack 2 geeft de indruk van doeltreffende eenvoud. Diagonaal geplaatste groeven aan de wangen van de band voeren regenwater snel af, zodat de kans op aquaplaning en het verlies van controle over de motor nihil is. Het middenvlak van het profiel kenmerkt zich door brede, asymmetrisch geplaatste V-vormige groeven. Om de Continental Contiroadattack 2 van de beste eigenschappen waar het de wegligging betreft te voorzien, is voor het loopvlak de TractionSkin-technologie gebruikt. Hierdoor beschikt het rubber over een unieke ruwheid, wat het wegcontact optimaliseert en een toenemende grip bij grotere hellingshoeken geeft. De band heeft zijn superkorte inrijperiode ook aan deze technologie te danken.

Effectiviteit

Onder het loopvlak bevindt zich een staalkoordconstructie om naast het wegcontact ook de duurzaamheid van de band extra te verhogen en dankzij de toepassing van de MultiGrip-technologie op de Continental Contiroadattack 2 heeft de band een bijzonder slijtvast profiel. Een grote mate van eigen demping leidt op de weg tot minimale geluidsoverlast voor de bestuurder en zorgt zo voor een maximaal rijcomfort. Daarmee staat de Continental Contiroadattack 2 op dit punt dan ook goed aangeschreven. Alles bij elkaar heeft deze band de motorrijder dus veel veiligheid en rijgenot te bieden.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK