Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental ContiGo! banden

Vind uw

ContiGo!

hier!

Voor motorrijders die op zoek zijn naar een band die zich zowel onder droge als natte weersomstandigheden perfect blijft gedragen, is de aanschaf van de Continental Contigo het overwegen waard. Continental heeft met deze motorband een model ontworpen dat geprezen wordt om zijn allround toepassingen en ook bij regen zijn grip op het wegdek blijft behouden. De Continental Contigo heeft een uitstekend instuurgedrag en zorgt ervoor dat de motor zijn wegligging behoudt. Ook in de bochten zal de bestuurder een grote stabiliteit ervaren, waardoor de Continental Contigo als veilige motorband op asfaltwegen geldt. Zijn goede remeigenschappen bevestigen deze reputatie nog eens.

Profieleigenschappen

Het innovatieve profiel van de Continental Contigo bestaat uit lichtgebogen groeven die enigszins schuin op het loopvlak zijn geplaatst. Vanuit deze groeven lopen kleinere uitsparingen naar de wangen van de band, die ervoor zorgen dat regenwater zich naar de zijkant verplaatst en het contact met de weg niet belemmert wordt. Dit maakt de band zo goed als ongevoelig voor aquaplaning. Een bijkomend voordeel van dit ontwerp is dat er een gelijkmatige bandenslijtage van het loopvlak optreedt. Het gebruik van een moderne en eigentijdse rubbersamenstelling draagt tevens bij aan zijn uitstekende profieleigenschappen, waardoor deze Continental-band zeer betrouwbaar is.

Effectiviteit

De samenstelling van het rubber heeft een positieve uitwerking op de levensduur van de Continental Contigo. Het stelt de motorrijder in staat om vele duizenden kilometers te maken, voordat de veiligheid en regelgeving in het geding komen en de banden vervangen dienen te worden. Behalve dat de Continental Contigo langzaam slijt, heeft dit model ook een goede eigen demping. Hiermee wordt het rijden met deze banden een relatief stille ervaring. Het is dus niet zo vreemd dat veel motorbezitters die voor de Continental Contigo kiezen, dit niet alleen doen vanwege het grote rijcomfort maar ook vanwege de rust die zij met deze banden ervaren.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info