Continental

Continental ContiClassicAttack banden

Vanaf124,00 €per band
Vind uw

ContiClassicAttack

hier!

De Continental Conticlassic Attack is een speciaal ontwikkelde band voor klassieke motoren. Dankzij zijn betrouwbare wegcontact en grote stabiliteit in de bochten, behoudt hij immer een optimale controle. Deze band van Continental wordt verder geprezen om zijn uitstekende prestaties in alle weertypes. De Conticlassic Attack geeft de motorrijder immers altijd het allerbeste, of er nu wordt gereden op droge wegen, tijdens neerslag of bij lagere temperaturen. Ook als de snelheid hoog ligt, zijn het stuurgemak en de wegligging van de Continental Conticlassic Attack gewaarborgd.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Continental Conticlassic Attack heeft een karakteristieke look en wordt gekenmerkt door grote hoekige structuren die in de lengterichting over het centrale gedeelte van het loopvlak van de band lopen. Op de wangen heeft deze topper onder de motorbanden efficiënt geplaatste diagonale groeven. Dit karakteristieke profielpatroon zorgt voor een verhoogde afvoer van water tijdens het rijden op natte weggedeelten, wat onder dergelijke omstandigheden uiteraard een positief effect heeft op het rijcomfort. Het rubber aan de wangen is flexibeler dan op het middenstuk van het profiel. Dat verhoogt de wegligging van de band en geeft de Continental Conticlassic Attack een superieure grip.

Effectiviteit

Om nog meer tegemoet te komen aan de veiligheid, heeft Continental de Conticlassic Attack uitgerust met een robuuste radiaalstructuur. Direct onder het loopvlak zijn zogeheten koordlagen aangebracht die haaks op de rijrichting staan. Naast een veilige wegligging is een grotere slijtvastheid een van de voordelen die dit soort banden hebben boven diagonaalbanden. Door het gebruik van een moderne multigrip rubbersamenstelling in combinatie met een functionele profielstructuur vertoont de band over zijn gehele loopvlak bovendien een gelijkmatige bandensltijtage. Dit maakt van de Continental Conticlassic Attack een zeer duurzame motorband, die goed is voor vele duizenden kilometers onbezorgd rijplezier.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK