Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Continental ContiClassicAttack banden

Vind uw

ContiClassicAttack

hier!

De Continental Conticlassic Attack is een speciaal ontwikkelde band voor klassieke motoren. Dankzij zijn betrouwbare wegcontact en grote stabiliteit in de bochten, behoudt hij immer een optimale controle. Deze band van Continental wordt verder geprezen om zijn uitstekende prestaties in alle weertypes. De Conticlassic Attack geeft de motorrijder immers altijd het allerbeste, of er nu wordt gereden op droge wegen, tijdens neerslag of bij lagere temperaturen. Ook als de snelheid hoog ligt, zijn het stuurgemak en de wegligging van de Continental Conticlassic Attack gewaarborgd.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Continental Conticlassic Attack heeft een karakteristieke look en wordt gekenmerkt door grote hoekige structuren die in de lengterichting over het centrale gedeelte van het loopvlak van de band lopen. Op de wangen heeft deze topper onder de motorbanden efficiënt geplaatste diagonale groeven. Dit karakteristieke profielpatroon zorgt voor een verhoogde afvoer van water tijdens het rijden op natte weggedeelten, wat onder dergelijke omstandigheden uiteraard een positief effect heeft op het rijcomfort. Het rubber aan de wangen is flexibeler dan op het middenstuk van het profiel. Dat verhoogt de wegligging van de band en geeft de Continental Conticlassic Attack een superieure grip.

Effectiviteit

Om nog meer tegemoet te komen aan de veiligheid, heeft Continental de Conticlassic Attack uitgerust met een robuuste radiaalstructuur. Direct onder het loopvlak zijn zogeheten koordlagen aangebracht die haaks op de rijrichting staan. Naast een veilige wegligging is een grotere slijtvastheid een van de voordelen die dit soort banden hebben boven diagonaalbanden. Door het gebruik van een moderne multigrip rubbersamenstelling in combinatie met een functionele profielstructuur vertoont de band over zijn gehele loopvlak bovendien een gelijkmatige bandensltijtage. Dit maakt van de Continental Conticlassic Attack een zeer duurzame motorband, die goed is voor vele duizenden kilometers onbezorgd rijplezier.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK