Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon Storm 3D X-M banden

Vind uw

Storm 3D X-M

hier!

Voor wie een echte high performance band voor de motorfiets zoekt, is de Avon Storm 3D X M absoluut een goede keuze. Met name ontwikkeld voor het snellere werk, wordt deze band veel gebruikt bij motoren als de Honda Blackbird, de Kawasaki GTR1400 en de Suzuki GSX1400. Deze sportieve Avon-band valt in snelheidscategorie W en is met een topsnelheid van 270 kilometer per uur dan ook een van de snelste motorbanden. Zelfs bij dergelijke snelheden biedt de Avon Storm 3D X M uitstekende rem- en rijeigenschappen onder alle weerscondities.

Profieleigenschappen

Het profiel van deze Avon-band heeft de aanduiding 3D meegekregen. Dit betekent dat in de schuingeplaatste lamellen in elkaar grijpende driedimensionale punten zijn aangebracht, waardoor optimale stabiliteit en grip op de weg ontstaan. Deze lamellen beperken tevens de flexibiliteit van het loopvlak. Daarnaast zorgt de 3D-technologie ervoor dat de Avon Storm 3D X M minder tijd nodig zal hebben om op te warmen, zodat de band sneller tot maximale prestaties komt. Voor nog betere resultaten zijn verschillende soorten rubber in het profiel verwerkt, waaronder single en multi compound rubber dat verrijkt is met siliciumdioxide. Hiermee wordt een perfecte wegligging op natte wegen bereikt.

Effectiviteit

Snelheid, stabiel rijgedrag en het constant leveren van topprestaties zijn niet de enige pluspunten die deze band heeft. Door de toepassing van verrijkt rubber verloopt de profielslijtage opmerkelijk langzaam en houdt de Avon Storm 3D X M het een stuk langer uit dan andere banden in zijn prijsklasse. Op basis van eigen onderzoek kan Avon zelfs onomwonden stellen dat met deze band 15 tot 20% meer kilometers kunnen worden afgelegd dan met de standaardvariant van de Avon Storm!.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info