Avon

Avon AV55 Storm 2 Ultra banden

Vind uw

AV55 Storm 2 Ultra

hier!

Tijdens een motorrit is het belangrijk om flexibele én veilige banden te hebben. Avon AV55 Storm 2 Ultra banden leveren bestuurders de beste veiligheid en een hoog gevoel van wendbaarheid. Het zijn mooie, ronde motorbanden waarmee bestuurders op een elastische manier over het wegdek kunnen rijden.

Profieleigenschappen

Wanneer u regelmatig een ritje maakt met uw motor, zal u vroeg of laat te maken krijgen met een glad wegdek. Robuuste, rijvaste banden zorgen er op die momenten voor dat een motor zijn stabiliteit behoudt. Door de diepe profielgroeven in deze Avon banden wordt ervoor gezorgd dat de grip op het wegdek behouden wordt en de motor optimaal presteert bij zowel gladde, besneeuwde als hobbelige wegen. De waterafvoer wordt dankzij het ingenieuze profiel op een zeer sublieme wijze uitgevoerd. Een motortoer kan bovendien gepaard gaan met behoorlijk hoge snelheden, waardoor het dan ook belangrijk is om de veiligheid te allen tijde te bewaren. Met deze Avon AV55 Storm 2 Ultra banden zit dat zeker snor!

Effectiviteit

Avon is een merk dat een begrip is in de wereld van de Formule 1. Avon AV55 Storm 2 Ultra banden kunnen daarom ook snelheden halen tot 270 kilometer per uur. Met zijn stevige radiaalconstructie zijn deze banden uitermate geschikt voor ware tourmotoren. Door de nieuwe technologie achter deze toppers wordt bovendien de mechanische grip verhoogd, waardoor bestuurders ook met de hoogste snelheden genieten van ultiem rijcomfort en de hoogste stabiliteit! Door de robuuste structuur van de band en het materiaal wordt slijtage bovendien ook optimaal voorkomen. Hierdoor hebben deze banden een lange levensduur, waardoor bestuurders vele jaren met de Avon AV55 Storm 2 Ultra banden verder kunnen.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK