Avon

Avon AM7 Safety Mileage MK II banden

Vanaf83,60 €per band
Vind uw

AM7 Safety Mileage MK II

hier!

Bij banden voor motorfietsen is er een specifiek onderscheid tussen voor- en achterbanden. De Avon Safety Milage MK2 AM7 is een bandtype dat speciaal is ontwikkeld om te worden aangebracht rond het achterwiel. Het resultaat is een motorband die geliefd is vanwege zijn goede wendbaarheid, grote stuurnauwkeurigheid en stabiele wegligging. Met de Avon Safety Milage MK2 AM7 krijgt comfortabel rijden een nieuwe betekenis, en een soortgelijk rijcomfort zal bij andere motorbanden niet snel worden gevonden. Zeker wanneer een Speedmaster MK2 van Avon als voorband wordt gebruikt, is het rijgemak onovertroffen.

Profieleigenschappen

Het profiel dat voor de Avon Safety Milage MK2 AM7 is ontwikkeld, valt op door klassieke patronen bestaande uit beproefde rubberblokken. Anders dan bij de meeste andere banden het geval is, is bij deze Avon-band niet gekozen voor een vast loopvlakpatroon. Hierdoor is de Avon Safety Milage MK2 AM7 verkrijgbaar in meerdere profieldesigns, variërend van hoekige rubberblokken tot een zigzagpatroon. Bij het ontwerpen ervan richt de fabrikant zich in het bijzonder op het gebruik voor oude en klassieke motoren. Door de toepassing van hoogwaardig rubber, wordt het contact met de weg verbeterd en is er een optimale grip bij regenachtig weer.

Effectiviteit

De motorrijder die op zoek is naar een goede band moet zich niet laten misleiden door de opvallende, traditionele profielpatronen die deze Avon-achterbanden kenmerken. Hoewel dergelijke profielen de banden een min of meer ouderwetse uitstraling geven, zijn voor de samenstelling van het rubber de nieuwste technieken en modernste materiaalsoorten gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de duurzaamheid en de prestaties van de motorband zonder meer te vergelijken zijn met de betere high performance banden van deze tijd.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK