Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Avon AM63 Viper Stryke banden

Vind uw

AM63 Viper Stryke

hier!

Speciaal om langere afstanden zo comfortabel mogelijk af te leggen, heeft Avon de Viper Stryke AM63-motorband ontwikkeld. Deze band is met name bestemd voor het gebruik op lichtere motoren en moderne scooters, en beschikt over een aantal aantrekkelijke rijeigenschappen. Zo levert de Avon Viper Stryke AM63 bijzonder goede prestaties bij het nemen van bochten en hebben deze motorbanden bovendien een uitstekende grip op het wegdek. In combinatie met zijn betrouwbare remeigenschappen, is de Avon Viper Stryke AM63 daarom de ideale band voor wie regelmatig langdurig op de motor zit.

Profieleigenschappen

Deze Avon-band dankt zijn superieure wegprestaties aan een typerende en uitgekiende profielstructuur. In het loopvlak zijn gevarieerde groeven aangebracht waarbij golvende patronen worden afgewisseld met hoekige vormen. Door diepe lamellen kan de Avon Viper Stryke AM63 water snel afvoeren, waardoor de motorrijder geen last zal hebben van aquaplaning. Ook tijdens minder goede weersomstandigheden, zullen de wendbaarheid van en de controle over de motor dus behouden blijven. Op basis van deze eigenschappen wordt de Viper Stryke AM63 ook wel gezien als een band die bestuurbaarheid en stabiliteit op een perfecte manier met elkaar combineert.

Effectiviteit

Naast zijn prima rij-, rem- en profieleigenschappen maakt ook de uitzonderlijk lange levensduur en slijtvastheid de Avon Viper Stryke AM63 tot een gewaardeerde motorband. Dankzij zijn betrouwbaarheid op dit vlak is hij bij uitstek geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer op de langere trajecten. Overigens zijn motorrijders op meerdere punten zeer positief over het rijcomfort dat de Avon Viper Stryke AM63 biedt. De band dankt zijn goede reputatie namelijk mede aan het feit dat hij zo weinig geluid produceert. Voor weggebruikers die het financiële aspect niet uit het oog willen verliezen, heeft deze Avon-motorband ook nog eens een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK