Avon

Avon AM42 Venom R banden

Vind uw

AM42 Venom R

hier!

Als tegenhanger van de AM41, heeft Avon de Venom R AM42 ontwikkeld. Zoals al uit de naam valt op te maken is deze motorband bedoeld om als achterwiel te gebruiken, terwijl de AM41 exclusief dient als voorwiel. Beide banden verschillen dan ook niet veel als het gaat om hun specificaties. Zo wordt met de Avon Venom R AM42 een vergelijkbare stabiele wegligging ervaren, die in het bochtenwerk eveneens perfect blijft. Goede remeigenschappen bij droog weer en tijdens regenachtige dagen verhogen de veiligheid en het rijcomfort. Door de AM41 en 42 te combineren is de motor optimaal uitgerust voor het rijden met zware lasten.

Profieleigenschappen

Voor het profiel van het loopvlak van de Avon Venom R AM42 is gekozen voor de ATAC-technologie. Met de toepassing van deze technologie ontstaat een innovatief geheel van boogcontouren, dat de grip ten goede komt en het vlot manoeuvreren met een zware motorfiets mogelijk maakt. Het loopvlakdesign staat ook garant voor een effectieve afvoer van water bij het rijden op een nat wegdek. De stabiliteit van de Avon Venom R AM42 wordt extra bevorderd door het gebruik van meerdere soorten rubber in het profiel, waardoor deze motorbanden bij elke weertype hun grip behouden.

Effectiviteit

Veilig rijden betekent in het geval van deze Avon-band ook milieubewust rijden. De Avon Venom R AM42 produceert bijvoorbeeld opvallend weinig lawaai en heeft een lage rolweerstand. Hierdoor kunnen met dezelfde hoeveelheid brandstof meer kilometers worden gemaakt dan met soortgelijke achterbanden. Daarbij is de motorband uitgevoerd in een tubeless ontwerp, waardoor hij flexibeler op de weg ligt en beter bestand is tegen het ontstaan van lekkages. Zijn duurzaamheid maakt dat de Avon Venom R AM42 een uiterst voordelige band is.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK