Avon

Avon AM20 Roadrunner banden

Vanaf86,80 €per band
Vind uw

AM20 Roadrunner

hier!

Speciaal voor motorrijden in regenachtige omstandigheden heeft Avon de Roadrunner AM20 ontwikkeld. Deze band zal tijdens buien en op een nat wegdek een betrouwbare factor zijn, die een constante grip op het asfalt blijft behouden. Ook zijn remprestaties zijn bij regen en hagel optimaal, zodat de Avon Roadrunner AM20 steeds garant staat voor veilig rijden en het mogelijk maakt om snel te kunnen reageren wanneer zich noodsituaties voordoen.

Profieleigenschappen

De Avon Roadrunner AM20 heeft een profiel dat is opgebouwd uit robuuste blokstructuren die van elkaar zijn gescheiden door diepe, hoekige groeven. Door deze schuingeplaatste groeven in het loopvlak wordt water dat zich op het wegdek bevindt perfect naar de zijkanten van de banden afgevoerd. Hierdoor zal met deze motorband een stabiele wegligging worden ervaren. Omdat de Avon Roadrunner AM20 een tubeless motorband is, kan bovendien met een lagere bandendruk worden gereden. Dit heeft een positief effect op de grip en het rijgedrag van de motorfiets, al dient in dit geval de bandenspanning wel wat vaker te worden gecontroleerd.

Effectiviteit

Andere voordelen die de tubeless motorband met zich meebrengt, zijn dat de rolweerstand laag uitpakt en dat er weinig kans bestaat op stoot- en slijtlekken. Een verlaagde rolweerstand heeft bovendien een zuiniger brandstofverbruik tot gevolg, en dat terwijl de Avon Roadrunner AM20 doordat minder lekkages optreden ook een langer leven beschoren is. De kruiselings geplaatste nylon koordlagen in het profiel zorgen voor extra versteviging, wat de slijtage van deze band nog meer beperkt. Motorrijders die een sterk en betrouwbaar stel motorbanden willen kopen, kunnen blindelings vertrouwen op de Avon Roadrunner AM20!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK