Avon

Avon 3D Ultra Supersport AV79 banden

Vind uw

3D Ultra Supersport AV79

hier!

De Avon 3D Ultra Supersport AV79 is een uitstekende motorband, die gekenmerkt wordt door een soft-compound samenstelling. De band valt verder op doordat zowel tijdens plotseling remmen als bij snel optrekken een zeer goede grip op het wegdek wordt behouden. Door hun betrouwbaarheid en perfecte wegligging worden deze motorbanden niet alleen op de openbare weg gebruikt, maar zijn ze ook uiterst geschikt voor sportieve activiteiten op het racecircuit.

Profieleigenschappen

Met de toevoeging 3D in de naam van deze Avon-band wordt verwezen naar zijn vooruitstrevende profiel. Het loopvlak van de Avon 3D Ultra Supersport AV79 is immers voorzien van zogeheten 3D-lamellen. Deze profielpunten op het bandoppervlak grijpen als het ware in elkaar en hebben op die manier een positieve uitwerking op de grip en de stabiliteit van de motorfiets. Ze zorgen er ook voor dat de band sneller op temperatuur is, wat zijn rijprestaties nog eens ten goede komt. Dankzij het gebruik van duurzaam rubber in het centrale gedeelte van het profiel en een zachtere samenstelling naar de randen toe, is een consequente grip op het asfalt met de 3D Ultra Supersport AV79 onder alle omstandigheden gewaarborgd.

Effectiviteit

Met een band als de Avon 3D Ultra Supersport AV79 is efficiënt rijden vanzelfsprekend. Het speciale ontwerp van het profiel en de erin verwerkte verschillende soorten rubber hebben als resultaat dat deze Avon-banden tijdens het rijden weinig lawaai produceren. Daar komt nog bij dat zij door het innovatieve ontwerp en het gebruikte materiaal een beperkte slijtage kennen. Hierdoor is deze band dus goed voor milieu en portemonnee. Het is daarom niet zo vreemd, dat veel motorrijders de Avon Ultra Supersport AV79 tot hun favoriete band rekenen!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK