Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Westlake banden

Westlake banden na je hond je beste vriend

Westlake banden, onderdeel van het Chinese Zhonghe Rubber Group produceert sinds 1958. Het bedrijf werkt samen met Koreaanse en Japanse bedrijven aan nieuwe ontwerpen en importeert Europese productietechnologie voor gebruik in de faciliteiten in China. In dat land heeft het bedrijf vier productielocaties, en bedient het de volledige binnenlandse markt. Daarnaast exporteert het op grote schaal naar het buitenland. Snijmachines en hydraulische drukmachines worden voornamelijk geleverd door Duitse bedrijven zoals Krupp en Fisher. Kwaliteitscontrole en tests vinden allemaal on-site plaats terwijl ook een aantal R&D-zaken inmiddels door het bedrijf zelf worden uitgevoerd. Westlake is inmiddels de nr. 1 bandenproducent van China, en de nr. 10 bandenfabrikant ter wereld. De schaal van de productie van Chinese bedrijven maakt dat grote investeringen in nieuwe productietechnieken en nieuwe machines mogelijk zijn.

Verkoop in Nederland

De import in Nederland is goed geregeld. Tirendo.nl heeft een aantal goed presterende all season banden in het aanbod. Alle banden voldoen vanzelfsprekend aan alle vereisten voor gebruik op de Nederlandse wegen. De bestelprocedure op onze website is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Er zijn geen verborgen kosten. Bezorging van uw bestelling is geheel gratis. Veel plezier met uw keuze!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK