Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Vredestein Comtrac banden

Vind uw

Comtrac

hier!

De Vredestein Comtrac is een robuuste zomerband ontworpen voor bestelwagens. Deze band voldoet aan de hoogste professionele eisen. Het is niet alleen goede allround bedrijfswagenband, maar ook een snelle, comfortabele, veilige en duurzame band.

Profieleigenschappen

De Vredestein Comtrac heeft een extra stevige structuur. Een stalen strook verstevigt de buitenband. Daarmee is de band ook opgewassen tegen de zwaarste klus. De band heeft hiermee bovendien een hoog rendement. Het diepe profiel houdt de auto zelfs in scherpe bochten goed op koers en biedt een hogere bescherming tegen aquaplaning. De grote stuurvastheid is ook een belangrijk kenmerk van de Vredestein Comtrac.

Rendement

De Vredestein Comtrac is een zuinige band en hij biedt de automobilist een maximum aan comfort en veiligheid. De wagen rijdt fluisterzacht. De Comtrac is een band die de eigenschappen van een personenwagen combineert met de efficiëntie van een bedrijfsauto. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend.

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info